اندرويد (Android) در اصل يک سيستم عامل متن باز و محصول شرکت گوگل است که توسط اين شرکت رشد و توسعه داده شده و بر پايه هسته لينوکس طراحي و ساخته شده است. يکي از دليل هايي که اين سيستم به متن باز مشهور شد به خاطر اين است که سورس آن به صورت عموم در دسترس همه مردم قرار دارد و براي استفاده از آن به هيچ عنوان نيازي به دريافت مجوز يا هزينه خاصي نيست.


 

قبل از اينکه وارد بحث اصلي شويم بايد بدانيد که:


 

برنامه نويسي اندرويد چيست؟


همان طوري که بيان کرديم اين زبان برنامه نويسي يک سيستم عامل متن باز است که هر کاربري در هر جاي دنيا مي تواند با کمي تغيير در سورس آن، يک برنامه و اپليکيشن جديد با تغييرات جديد به وجود بياورد و شايد همين تعريف در اصل جواب يکي از سوالات افرادي باشد که از خودشان مي پرسند:

 

 

چگونه با برنامه نويسي اندرويد پولدار شويم؟


 

مزيت هاي سيستم عامل اندرويد


يکي از مزيت هاي متن باز بودن اندرويد اين است که تمام کاربران و توسعه دهنده ها در سراسر دنيا مي توانند از سورس آن استفاده کنند و در ارتقاء بخشيدن اين برنامه به ديگر برنامه نويس ها کمک کنند. يکي ديگر از مزيت هاي متن باز بودن اندرويد اين است که باعث شده تا فقط از آن در سيستم عامل گوشي هاي لمسي و هوشمند استفاده نشود و در ديگر دستگاه هاي ديگر مانند تبلت ها، ساعت ها، تلويزيون ها، يخچال ها و ديگر دستگاه هاي هوشمند هم استفاده شود که اين نشان از انعطاف پذيري برنامه نويسي اندرويد است.

 

مزيت انعطاف پذيري اين سيستم عامل باعث شده تا برنامه نويس ها خيلي سريع تر و راحت تر بتوانند اپليکيشن هاي خودشان را توسعه دهند تا به اين وسيله بتوانند از تمام ويژگي ها و توان يک گوشي هوشمند بهره کافي را ببرند. انعطاف پذيري به اين معنا است که سازنده ها، توسعه دهنده ها و برنامه نويس ها هم اين توانايي را دارند که تغييراتي در برنامه اصلي ايجاد کنند و همچنين اينکه سيستم عامل اندرويد هيچ محدوديتي را براي کاربران به هنگام شخصي سازي برنامه ها ايجاد نمي کند.

 

با تعاريفي که از زبان برنامه نويسي اندرويد به شما ارائه شد بايد عنوان کرد که ساخت نرم افزار با اين زبان برنامه نويسي ساده و راحت نخواهد بود و در برخي موارد براي تبديل يک ايده به يک برنامه مي بايست کدنويسي و طراحي هاي خاصي را انجام داد. بنابراين بايد برنامه نويسي مختلفي از جمله جاوا، سي شارپ و کاتلين را ياد بگيريد تا بتوانيد نرم افزارهاي اندرويدي را ايجاد کنيد. اما در اين بين بهترين زبان براي توسعه اين نرم افزارها، زبان برنامه نويسي جاوا و کاتلين است چرا که اين دو برنامه توسط شرکت گوگل به عنوان زبان هاي رسمي توسعه اپليکيشن هاي اندرويد معرفي شده است.

 

 

پيش نياز برنامه نويسي اندرويد 


در همين ابتداي کار بايد عنوان کرد که يکي از پيش نيازهاي اصلي زبان برنامه نويسي اندرويد اين است که زبان برنامه نويسي جاوا را ياد بگيريد و اجازه دهيد يک مقدار رُک صحبت کنيم: يکي از راه هاي نوشتن هاي اپليکيشن هاي اندرويد اين است که حتماً برنامه نويسي جاوا بلد باشيد و در کل اين مسيري است که بايد بگذرانيد.

 

اما يک نکته ي مهم را فراموش نکنيد:

اگر نگران اين هستيد که براي يادگيري برنامه نويسي اندرويد حتماً بايد به صورت کامل و صد در صد به زبان برنامه نويسي جاوا مسلط باشيد سخت در اشتباهيد چرا که براي ساخت يک اپليکيشن همين که به مفاهيم پايه اي برنامه نويسي جاوا آشنا باشيد کافي است. پس اين را فراموش نکنيد که پيش نياز زبان برنامه نويسي اندرويد اين است که حتماً اصول و مفاهيم پايه اي زبان برنامه نويسي جاوا را بلد باشيد.

 

 

در کل اگر مايل به يادگيري برنامه نويسي اندرويد هستيد و از زبان برنامه نويسي جاوا هيچ اطلاعي نداريد قطعاً در ادامه راه به مشکل بر مي خوريد و اين مي تواند شما سرخورده و دلسرد کند پس حتماً به يادگيري اين پيش نياز اهميت بدهيد.

 

اگر بتوانيد مفاهيم و اصول اوليه و پايه اي برنامه نويسي جاوا را ياد بگيريد هم اعتماد به نفس بيشتري به دست خواهيد آورد و هم اينکه کار ساخت اپليکيشن خيلي خيلي راحت تر پيش خواهد رفت. شايد با نداشتن دانش جاوا بتوانيد به يک برنامه نويس اندرويد تبديل شويد اما بايد به اين نکته توجه داشته باشيد که اين امکان هم وجود دارد که روند طراحي يک اپليکيشن به کندي پيش خواهد رفت و سرعت حرکت شما خيلي کمتر مي شود.

 

 

اما اگر در همين مسير که مفاهيم و اصول پايه اي زبان برنامه نويسي جاوا را فرا مي گيريد بتوانيد با زبان XML هم آشنا شويد به طور حتم وضعيت خيلي بهتري را براي ساخت اپليکيشن خواهيد داشت. بايد عنوان کرد که XML يک زبان نشانه گذاري توسعه پذير است که به وسيله آن به راحتي مي توانيد اجزاء (UI رابط کاربري) برنامه و اپلکيشن اندرويد خودتان را طراحي کنيد.

تا به اينجا به اين موارد اشاره کرديم که پيش نيازهاي زبان برنامه نويسي اندرويد شامل چه مواردي هست و به اين نکته اشاره کرديم که حتماً بايد زبان برنامه نويسي جاوا حتي اگر به صورت پايه اي هست را فرا بگيريد تا در ادامه مسير به مشکل بر نخوريد. 

 

اما حالا به اين موضوع اشاره مي کنيد که چه مفاهيمي از زبان جاوا براي زبان برنامه نويسي اندرويد کاربرد دارد:

 

 



برنامه نويسي اندرويد را از کجا شروع کنيم؟


قطعاً درآمدزايي با برنامه نويسي اندرويد امکان پذير هست و براي شروع به کار و ورود به دنياي اين زبان برنامه نويسي بايد در يک مسير صحيح گام برداريد تا به اهدافي که مي خواهيد، برسيد. تمام اشخاصي که مايل به ورود به دنياي برنامه نويسي به خصوص برنامه نويسي اندرويد هستند بيشتر به آينده کاري، درآمدزايي با برنامه نويسي اندرويد و اينکه پولدار شدن با برنامه نويسي اندرويد امکان پذير هست يا خير، توجه مي کنند.

 

به هر حال در اينجا مي توان اين سوال را پرسيد:

 

يادگيري برنامه نويسي اندرويد چقدر طول مي کشد و روش هاي کسب درآمد از آن چگونه است؟

 

کسب درآمد با برنامه نويسي اندرويد و يا درآمد يک برنامه نويس اندرويد به موارد متفاوتي از جمله تجربه، مهارت، توانايي، خلاقيت برنامه نويس، نوع فعاليت برنامه نويس و همچنين موقعيت جغرافيايي و مکاني که زندگي مي کند بستگي دارد و براي کسب درآمد مي تواند از 3 راه ممکن و پيش رو استفاده کند:

? راه اول: راه اندازي کردن يک استارتاپ براي ايجاد محصول و يا ارائه خدمتي جديد

? راه دوم: استخدام شدن در شرکت هاي متفاوت به عنوان يک برنامه نويس

? راه سوم: فعاليت به صورت فريلنسري يا همان دورکاري (فعاليت به صورت پروژه اي با افراد يا شرکت هاي متفاوت)

اما در اين بين مي توانيم به آمارهايي رسمي که نشان دهنده درآمد يک برنامه نويس در ايران و خارج از ايران اشاره اي کوتاه داشته باشيم.

 

ميزان درآمد يک برنامه نويس اندرويد در ايران به چه اندازه اي است؟


طبق تصويري که در زير مشاهده مي کنيد ميزان حقوق و ميزان درآمد يک برنامه نويس اندرويد در ايران و جهان را مشاهده مي کنيد که البته آمار بين 800 هزار تومان تا 3 ميليون تومان مربوط به ايران و آمار بين 3 ميليون تا 8 ميليون تومان مربوط به برنامه نويس هاي خارج از کشور است و نکته مهم در مورد اين آمار اين است که اين اطلاعاتي که در تصوير مشاهده مي کنيد بيشتر بر اساس تجربيات و تحقيقات متفاوت ارائه شده و يک سند قطعي نيست و اين امکان هم وجود دارد که برنامه نويس هايي هم باشند که از اين مقدار کمتر و حتي بيشتر دريافت کنند اما به هر حال ميزان درآمد با برنامه نويسي اندرويد به صورت عرفي به صورت تصوير زير است.

ميزان حقوق يک برنامه نويس اندرويد

 

 

 


تفاوت ميزان درآمد يک برنامه نويس اندرويد در شرکت گوگل و کشور آمريکا


 

يکي از سايت هاي برتر و معتبر در زمينه محاسبه دستمزد مشاغل متفاوت و مختلف سايت Glassdoor است که آماري دقيق را منتشر مي کند. آماري که در تصوير زير مشاهده مي کنيد مربوط به ميزان درآمد يک برنامه نويس اندرويد در سطح متوسط و برنامه نويس هاي سطح پيشرفته و ارشد (Senior) است که مبلغ دريافتي بسيار قابل توجه است و چيزي در حدود 122 هزار دلار تا 165 هزار دلار است.

البته نکته جالبي که مي توان بيان کرد اين است که اين اعدادي که در تصوير مشاهده مي کنيد بدون در نظر گرفتن پاداش هايي است که در مقاطع مختلف دريافت مي کنند و به طور حتم مبلغ دريافتي در پايان خيلي بيشتر از اين مبالغ است.

حقوق ساليانه برنامه نويس اندرويد در گوگل

 

در تصوير زير آمار مربوط به برنامه نويس هايي را مشاهده مي کنيد که در کشور آمريکا به صورت متوسط حقوق دريافت مي کنند که البته سطح برنامه نويسي آنها هم به صورت متوسط رو به پايين است.

حقوق برنامه نويس اندرويد در آمريکا

 

در تصوير زير هم مي توانيد مقايسه بين ميزان حقوق برنامه نويس هاي PHP را با يک برنامه نويس اندرويد را مشاهده کنيد که ميزان اختلاف درآمد کاملاً مشهود است و به طور معمول حداکثر حقوق دريافتي يک برنامه نويس اندرويد تقريباً دو برابر يک برنامه نويس زبان PHP است. 

 

 

حقوق ساليانه برنامه نويس PHP در گوگل


با تمام تفاسيري که در اين بخش بيان شد و آماري که ارائه شد بايد عنوان کنيم که درآمدزايي با برنامه نويسي اندرويد امکان پذير است و تمام اينها ارتباطي مستقيم به علاقه، پشتکار، توانايي، مهارت و خلاقيت شخص برنامه نويس دارد و اين شغل از آن جمله شغل هايي است که مي تواند درآمدزايي بسيار بالايي را براي برنامه نويس در بر داشته باشد.

 

يک نکته مهم ديگري که مي توان بيان کرد اين است که اين روزها شرکت هاي استارتاپي بسيار هستند که به تازگي فعاليت خودشان را شروع کرده اند و اين شرکت ها براي شدت به رشد و پيشرفت، نيازمند اشخاصي هستند که هم در زمينه برنامه نويسي اندرويد متخصص باشند و هم بتوانند کسب و کارهاي استارتاپي را توسعه دهند. پس با کمي سعي و تلاش و پشتکار به راحتي مي توانيد آينده کاري خودتان را به صورت بلند مدت تضمين کنيد.

 

چطور مي توان به يک برنامه نويس اندرويد در سطح حرفه اي تبديل شد؟


تبديل شدن به يک برنامه نويس حرفه اي

همان طوري هم که در بالا هم بيان کرديم پولدار شدن با برنامه نويسي اندرويد امکان پذير و خيلي راحت است اما اين به شرطي است که از چند زبان برنامه نويسي متفاوت براي ساخت اپليکيشن استفاده کنيد. بعضاً شما مي توانيد با استفاده از برنامه هاي راحت و ساده و به کارگيري ابزارهاي مخصوص، اپليکيشن و برنامه هاي متفاوتي را ايجاد کنيد.

اما بايستي به اين نکته توجه کنيد که برنامه هاي اين شکلي به طور معمول ساختاري کاملاً مشخص، امکانات و همچنين انعطاف پذيري بسيار کمي دارند و اين مي تواند شما را در ساخت اپليکيشن بسيار محدود کند و از همه مهمتر اينکه خلاقيت را از شما مي گيرد. 

 

 

در بين اين زبان هايي که بيان شد يکي از محبوب ترين و پر استفاده ترين زبان هاي برنامه نويسي که در حال حاضر برنامه نويس ها از آن استفاده مي کنند، زبان برنامه نويسي جاوا است که در اصل يکي از بهترين و پايدارترين زبان ها هم براي ساخت اپليکيشن هم به حساب مي آيد.

 

5 نکته کاملاً اساسي براي شروع برنامه نويسي اندرويد از صفر


 

اگر تصميم گيري کرده ايد که براي يادگيري و آشنايي با برنامه نويسي اندرويد قدم برداريد اما نمي دانيد که بايد از کجا شروع به کار کنيد، در ادامه اين مقاله مي توان به 5 نکته اساسي براي شروع اين برنامه نويسي و ساخت اپليکيشن اشاره کرد تا بهتر بتوانيد توانايي ها و مهارت هاي خودتان را در اين مسير ارتقاء ببخشيد.

 

نکته اول: پيدا کردن مهارت و يادگيري زبان هاي برنامه نويسي مورد نياز


 

در ايجاد کردن و ساختن يک برنامه و اپليکيشن مخصوص اندرويد به دو مهارت و توانايي و زبان برنامه نويسي وابسته است: اندرويد و زبان برنامه نويسي جاوا.زبان برنامه نويسي جاوا در اصل زباني است که در اندرويد براي ساخت اپليکيشن مورد استفاده قرار مي گيرد اما در قسمت اندرويد موارد ديگر عرض اندام مي کند که شامل يادگيري مفاهيم و مباني اندرويد، يادگيري زبان برنامه نويسي XML براي طراحي برنامه و اپلکيشن و استفاده از مفاهيم و مباني برنامه نويسي جاوا است.

 

زماني که زبان برنامه نويسي XML و جاوا را فرا گرفتيد به اين نياز داريد که بتوانيد نحوه ارتباط اين دو زبان را به وسيله قواعد اندرويد ياد بگيريد. شايد تصور کنيد که يادگيري زبان XML خيلي سخت و دشوار باشد اما بايد عنوان کنيم که يادگيري اين زبان بسيار ساده و راحت است و پيشنهاد مي کنيم که حتماً در حين ساخت اپليکيشن اين زبان را ياد بگيريد.

 

نکته دوم: براي شروع به يادگيري برنامه نويسي اندرويد چه کاري بايد انجام داد؟


اولين قدم براي يادگيري زبان برنامه نويسي اندرويد اين است که زبان برنامه نويسي جاوا را ياد بگيريد چرا که در اين بين، راه ميان بري وجود ندارد و شايد اين تنها راه حل شما براي ساخت اپليکيشن باشد.

 

دو برنامه اي که از آن اسم برديم به نام هاي اکليپس و اندرويد استوديو هر دو محيط هايي براي توسعه يکپارچه هستند و در حال حاضر اين دو برنامه از بهترين ها به شمار مي روند و براي نوشتن برنامه هاي جاوا پيشنهاد نمي کنيم که از برنامه هاي ديگر استفاده کنيد به خاطر اينکه IDE هايي که در اين دو برنامه وجود دارد فقط با يک کليک ساده برنامه شما را کامپايل يا به اصطلاح کدها را به فايل هاي اجرايي تبديل مي کنند و اين در صورتي است که در برنامه هاي ديگر هم بايد يک کد براي اجرا نوشته شود و هم يک کد براي کامپايل.

 

 

نکته چهارم: مدت زماني که طول مي کشد تا به يک برنامه نويس اندرويد تبديل شويد


اگر قصدتان اين است که به صورت حرفه اي به يک برنامه نويس تبديل شويد بايد حداقل دو ماه و روزي 4 ساعت وقت براي مطالعه و تمرين صرف کنيد و هر روز به دنبال يادگيري باشيد. شايد در اوايل کار به خاطر اينکه مبتدي هستيد درک و فهم حل مشکلات به وجود آمده حتي اگر يک مشکل کوچک مثل ذخيره کردن داده، خيلي سخت و دشوار باشد اما به مرور زمان اين مورد هم حل خواهد شد و به يک برنامه نويس حرفه اي اندرويد تبديل خواهيد شد که درآمد زيادي را نصيب خودتان خواهيد کرد.

 

 

نکته پنجم: به دست آوردن بهترين منبع و مرجع براي پاسخگويي به سوالات پيش آمده


قطعاً اگر در برنامه نويسي، مبتدي و حتي حرفه اي هم باشيد سوالات زيادي پيش روي شما خواهد بود که براي حل کردن اين سوالات مي توانيد دست به دامن گوگل شويد که يکي از منابع بزرگ و عظيم از حل مشکلات و پاسخگويي به مشکلات است.اگر به دنبال بهترين پاسخ ها و حل مشکلات در مورد اندرويد هستيد مي توانيد به سايت استک اورفلو (StackOverflow.com) برويد و اگر باز هم نتيجه دلخواهي که مد نظرتان هست را به دست نياورديد مي توانيد از سايت رديت (Reddit) استفاده کنيد.


 

 


 مفاهيم شي گرايي جاوا يا به اصطلاح  Java Object oriented concepts


 

به مفاهيم شي گرايي به صورت اختصاصي OOP گفته مي شود که در اصل يکي از بخش هاي جداناپذير از زبان برنامه نويسي جاوا به شمار مي رود و به همين دليل به هيچ عنوان نمي توان اين مفاهيم را حذف کرد. در زير بخش هايي از مفاهيم شي گرايي را براي شما بيان خواهيم کرد:

 اشياء و کلاس يا به اصطلاح Object & Classes

 انتزاع يا به اصطلاح Abstraction

 چند ريختي يا به اصطلاح Polymorphism

 ارث بري يا به اصطلاح Inheritance

 کپسوله سازي يا به اصطلاح Encapsulation

 Interfaces

 Overriding

 

 

 مباني و مفاهيم برنامه نويسي جاوا


در مفاهيم و مباني برنامه نويسي جاوا به تمام کلمات کليدي جاوا از جمله کلمه کليدي static، final، try، catch و غيره و همچنين انواع داده هاي اوليه از جمله Integers ،Floating point ، Boolean اشاره مي شود.

 

 مفاهيم Type casting and Visibility


در اين مفهوم مي توان عمل casting را اينگونه معرفي کرد: تبديل يک شي از يک نوع خاص به يک شي از نوع ديگر.

 

 يادگيري مفاهيمي همچون آرايه ها و عملگرها (Arrays and Operators)


در يادگيري زبان برنامه نويسي اندرويد مفاهيم آرايه و عملگر به دسته هاي زير تقسيم بندي مي شوند:

آرايه تک بعدي (One Dimensional Array)

آرايه دو بعدي (Multidimensional Array)

عملگرهاي محاسباتي (Arithmetic operators)

عملگرهاي انتسابي (Assignment Operators)

عملگرهاي رابطه اي (Relational Operators)

 

 

 مفاهيم عبارات کنترلي (Control Statements)


اين نوع عبارات به دو قسمت تقسيم بندي مي شوند:

 قسمت اول: عبارات شرطي و انتخابي جاوا مانند switch، If-else ،  If

 قسمت دوم: عبارات تکرار در جاوا يا همان حلقه ها مانند While، do-while، for

 


 مفاهيم اصول کلاس


در برنامه نويسي جاوا که پيش نياز زبان برنامه نويسي اندرويد هم به حساب مي آيد بخشي به عنوان مفاهيم اصول کلاس وجود دارد که به قسمت هاي زير دسته بندي مي شوند. 

ايجاد کلاس

تعريف اشياء

متدها

درک static و متدها

متدهاي دسترسي به کلاس

سازنده ها (Constructors) و زباله روبي (Garbage collection)

 

 مفاهيم و مباني وراثت، اينترفيس و پکيج (Inheritance, Interface and package)


 روش ايجاد اينترفيس

 روش ايجاد پکيج در جاوا

 روش استفاده از کلمه کليدي super

 کلاس هاي انتزاعي يا abstract

 روش به ارث بردن کلاس

 

 

 مفاهيم چند نخي و مديريت استثناءها (Multithreading and Exception Handling)


 روش ايجاد Thread در جاوا

مديريت Thread در جاوا

Try. catch

 روش ايجاد چند نخي

 

 مفهوهم Java Annotations and IO


اين بخش از زبان برنامه نويسي جاوا هم به بخش هاي متعددي تقسيم بندي مي شود. از جمله

Inherited

Override

Deprecated

Suppress Warnings

خواندن و نوشتن فايل (Reading writing Files)

 Streams

 


 مفهوم Generics and Collection Classes


مورد آخر از زبان جاوا که پيش نياز يادگيري اندرويد است به موارد زير ختم مي شود:

 Generic Classes

 Generic Interfaces

 The Array List Class

 The Hash Set Class

اين مواردي که در مورد مفاهيم پايه اي جاوا بيان شد در اصل همان پيش نيازهاي زبان برنامه نويسي اندرويد به شمار مي رود تا به اين وسيله اگر مايل به يادگيري برنامه نويسي اندرويد بوديد بتوانيد با استفاده از زبان جاوا نيازهاي اوليه براي ساخت اپليکيشن را برطرف نماييد.

 

 



شروع کار برنامه نويسي اندرويد با برنامه Android Studio 


در اين قسمت از مقاله قصد داريم نحوه شروع به کار برنامه نويسي اندرويد آن هم با استفاده از برنامه اندرويد استوديو (Android Studio) که يک برنامه شبيه ساز اندرويد است را با استفاده از تصاوير و همچنين پروژه عملي به شما آموزش دهيم.

 

مرحله اول: ايجاد پروژه ي جديد اندرويد


براي اينکه بتوانيد يک پروژه جديد را در برنامه Android Studio اجرا کنيد مي توانيد طبق تصوير زير در قسمت Quick Start روي گزينه يا لينک Start a new Android Studio project کليک کنيد. روش ديگري هم وجود دارد که مي توانيد از طريق گزينه File و سپس انتخاب گزينه New Project اقدام به ايجاد يک پروژه جديد اندرويد نماييد.

 

ايجاد يک پروژه جديد اندرويد

در اين قسمت مي توانيد يک نام مناسب را براي برنامه يا اپليکيشن خودتان انتخاب نماييد.

 

انتخاب يک نام مناسب

در اين بخش مشخص مي کنيد که برنامه اجرايي قرار است روي چه صفحه از گوشي، تبلت، تلويزيون و غيره اجرا شود.

 

انتخاب نحوه اجرا شدن برنامه 

طبق تصوير زير برنامه Android Studio فرآيند دانلود فايل SDK اندرويد انجام مي شود اما به شرط آنکه قبلاً آن را انجام نداده باشيد.

 

فرآيند دانلود فايل SDK

طبق تصوير زير بايد قالبBlank Activity  را انتخاب نماييد.

 

Blank Activity

بعد از اين مرحله از يادگيري زبان برنامه نويسي اندرويد با Android Studio بايد برايBlank Activity  خود يک نام انتخاب کنيد و در پايان هم روي گزينه Finish کليک کنيد.

 

انتخاب نام براي Blank Activity

مرحله دوم: ايجاد AVD با استفاده از اندرويد استوديو


قبل از اينکه اين مورد را ايجاد کنيد بايستي بدانيد که AVD چيست. بايد عنوان کنيم که AVD در اصل يک دستگاه مجازي است و اشخاصي که در حال آموزش برنامه نويسي اندرويد استوديو هستند به وسيله اين برنامه مي توانند برنامه خودشان را در معماري هاي مختلف اندرويد تست کنند که در وهله اول براي ايجاد يک AVD جديد مي بايست به منو Tools گزينه Android و سپس گزينه AVD Manager را انتخاب و سپس روي گزينه Create Virtual Device کليک کنيد.

 

 

مرحله سوم: ساخت يک AVD جديد


 

طبق 3 تصويري که در ادامه اين مقاله مشاهده مي کنيد مي توانيد اندازه صفحه را تنظيم نماييد.

 

تنظيم اندازه صفحه

 

انتخاب نام براي AVD

در پايان هم مي توانيد روي گزينه Finish نماييد و با اين عمل شما يک AVD جديد ايجاد کرده ايد و پس از ايجاد شدن به ليست دستگاه هاي مجازي موجود اضافه خواهد شد.

 

مرحله چهارم: راه اندازي  AVD


 

در اين مرحله وقت آن است که AVD جديدي که در اندرويد استوديو ايجاد کرده ايد را راه اندازي کنيد. براي اين کار طبق تصوير زير، آيتم جديدي که ايجاد کرده ايد را انتخاب و روي دکمه Play کليک نماييد.

 

راه اندازي AVD


 


مرحله پنجم (مرحله آخر): راه اندازي کردن برنامه کاربردي


براي اينکه بتوانيد برنامه ساخته شده را اجرا کنيد از منو Run گزينه Run ‘app’ را انتخاب نماييد تا برنامه به اجرا در بيايد. با اين کار يک پنجره ظاهر مي شود که شما مي توانيد برنامه خودتان را طبق دستگاه هاي که قرار است در آن تست يا اجرا شود، انتخاب کنيد.

راه اندازي برنامه کاربردي

 

انواع روش هاي درآمدزايي با برنامه نويسي اندرويد


همان طوري که بيان کرديم برنامه نويسي اندرويد با توجه به اينکه روز به روز گوشي هاي هوشمند، هوشمندتر و پيشرفته مي شوند به يکي از پر درآمدترين شاخه هاي برنامه نويسي تبديل شده است و به همين دليل روش هاي متفاوتي هم براي کسب درآمد با برنامه نويسي اندرويد وجود دارد که ما سعي کرديم چند روش از آن را بيان کنيم.

 

قبل از هر چيزي اجازه دهيد بيان کنيم که چند نوع اپليکيشن داريم. در اصل برنامه هايي که مخصوص گوشي هاي اندرويدي يا iOS هستند به دو قسمت تقسيم بندي مي شود: اپلکيشن هايي که مخصوص بازي هستند و اپلکيشن هاي کاربردي يا به اصطلاح عمومي و تجاري.

 

اغلب برنامه هاي عمومي رايگان هستند مثل برنامه هاي قرآن، اذان، مفاتيح و غيره و برنامه هاي ديگري هم هستند که بيشتر تجاري محسوب مي شوند و به دانلود و استقبال خوب کاربران بستگي دارد که در بلند مدت مي تواند سود زيادي را نصيب سازنده آن کند.

 

اما اجازه دهيد از بحث خارج نشويم و به ادامه روش هاي درآمدزايي بپردازيم.

 

 


پيشنهاد مقاله:نحوه درآمدزايي با برنامه نويسي اندرويد


 


روش اول: فروش مستقيم اپلکيشن


اين روش شايد يکي از روش هاي فروش برنامه و اپليکيشن باشد که در اصل يکي از ساده ترين روش هاي درآمدزايي هم به حساب مي آيد. فقط کافي است که برنامه نويس يا شرکت توسعه دهنده برنامه، اپليکيشن مورد نظر را در فروشگاه هاي عرضه مخصوص مانند بازار، مايکت، گوگل پلي، اپ استور و غيره قرار داده و مبلغي را هم براي اين برنامه مشخص کند و اين اولين روشي است که خيلي از افراد به ذهن شان خطور مي کند.

 

روش دوم: پرداخت درون برنامه‌اي


در اين روش اپليکيشن و برنامه توسط کاربر بدون پرداخت هيچ هزينه اي دانلود و نصب مي شود و بخش هايي از نرم افزار به صورت رايگان در اختيار کاربر قرار داده مي شود و براي استفاده از تمام بخش ها بايد هزينه آن را پرداخت کند.

 

روش سوم: تبليغات در اپليکيشن اندرويد و IOS 


اين روشي است که بيشتر برنامه نويس ها از آن براي کسب درآمد استفاده مي کنند و اپليکيشن به صورت رايگان در اختيار کاربر قرار داده مي شود و سپس بخش ها و جايگاه هاي مختلف برنامه به صورت تبليغات در اختيار شرکت ها و ديگر برنامه ها قرار گرفته مي شود.

 

روش چهارم: ارائه خدمات


اکثر برنامه ها و اپليکيشن ها سعي مي کنند خدماتي خاص را در اختيار کاربران قرار دهند. به طور مثال تپ سي يا اسنپ را در نظر بگيرد. نصب اين دو برنامه رايگان است اما اگر مايل به سفر درون شهري هستيد مي بايست هزينه آن را به صورت نقدي و يا کارت عابر بانک خودتان پرداخت کنيد.

 

روش پنجم: فروش خدمات اشتراکي


سايت ها و اپليکيشن هاي زيادي هستند که خدماتي اشتراکي را در اختيار کاربران قرار مي دهند و با پرداخت مبلغي مشخص براي يک مدت مشخص مي توانيد از سرويس و خدمات آنها استفاده کنيد و نمونه بارز آن اپليکيشن فيليمو است که با پرداخت هزينه روزانه، ماهانه و يا سالانه مي توانيد فيلم هاي زيادي را به صورت رايگان مشاهده کنيد.

ودر آخر تشکر ميکنم از شما که با مقاله اي ديگر از وبسايت بمب کدهمراه ما بوديد،اميدوارم برايتان مفيد بوده باشد.

 








برنامهنويسي شيءگرا چيست؟

جشنواره هاي برنامه نويسي موبايل ايران ( بروزرساني )

ساخت يک ربات 10 دلاري براي آموزش برنامه نويسي به کودکان

با 15 زبان برنامه نويسي محبوب آشنا شويد

برنامه نويسي، ابزار دختران افغان براي غلبه بر مشکلات

زبان هاي مورد نياز براي برنامه نويسي اندرويد

همه چيز در مورد برنامه نويسي اندرويد

برنامه ,مي ,نويسي ,اندرويد ,يک ,زبان ,برنامه نويسي ,نويسي اندرويد ,برنامه نويس ,زبان برنامه ,است که ,برنامه نويسي اندرويد ,زبان برنامه نويسي ,يادگيري برنامه نويسي ,نويسي اندرويد امکان

مشخصات

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها


flamehigh melika21 fandoghiii اخبار روز دنياي موبايل نوشته های معشوقه نرم افزار وبلاگ شخصی محسن آزموده pichaktc دانلود مقاله تحقیق طرح توجیهی گزارش کارآموزی پروژه دانشجویی XbAccess Shop حضور و غياب